Etiketten

Etiketten en stickers voor alle label & bon printers

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 37

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 37

per pagina

Etiketten, stickers en labels

Etiketten komen er vele verschillende soorten en maten. Buiten de etiketten die u momenteel bij Lekkerpinnen.nl op de website kunt bestellen, kunnen wij vrijwel alle maten en vormen etiketten voor u verzorgen. Bijna alle maten zijn leverbaar in permanente etiketten, of verwijderbare etiketten.

Er zijn tegenwoordig vele verschillende etiketprinters in de markt. Dymo & Zebra zijn wellicht de grotere namen in de Nederlandse markt. Maar vergeet zeker merken als Epson, Brother, Star en Toshiba niet. Stuk voor stuk zijn deze A-merk Etiketprinter merken niet weg te denken uit onze horeca en logistieke sector.

Doordat Lekkerpinnen de meeste etiketten zelf laat produceren kunnen wij aan al uw specifieke wensen voldoen. Het is mogelijk om etiketten op vel en op rol te bestellen, rekening wordt gehouden met welke lijmlaag erop komt en ook bedrukking is mogelijk. Lekkerpinnen.nl levert labels, etiketten en stickers voor populaire merken zoals: Brother, Dymo en Zebra. Maar uiteraard ook de meest gezochte producten zoals Juweliers labels, Verzend etiketten voor alle post diensten en populairste Dymo 57 x 32 MM

Heeft U specifieke vragen? Neem dan even contact met ons op of stuur een mailtje, wij helpen u graag verder.