Pinrollen

Pinrollen bij Lekkerpinnen 55grs.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina

Pinrollen voor alle pin automaten

Lekkerpinnen is de specialist op het gebied van thermische pinrollen. Wanneer u op zoek bent naar pinrollen voor uw Worldline, Banksys, CCV, EMS, Ingenico, myPOS of Paqar pinautomaat, leveren wij deze direct uit voorraad door heel Nederland. U ontvangt uw pinrollen in dozen van 50 stuks, waarmee u direct de voordeligste pinrollen in Nederland koopt.

Pinrollen per merk: Banksys, CCVEMSIngenicomyPOSPaqar, Sepay, Worldline, - Alle Pinautomaten

Pinrollen zijn gemaakt van thermisch papier. Vroeger werd dit type papier veel gebruikt in faxapparaten. Al snel na de invoering van de moderne pinapparatuur werd er gebruik gemaakt van dezelfde thermische technologie in de bon printers van de pinmachines. De reden hiervoor is de besparing van inktpatronen en inktlinten. Thermisch papier is nu eenmaal een efficiënte oplossing voor een pinbon.

In thermisch papier zit een soort kleurstof verwerkt welke zichtbaar wordt wanneer het verhit wordt. Uw pinbonnetje wordt dus in principe ingebrand. Het voordeel van thermische pinrollen is dat ze goedkoper en onderhoud vriendelijker zijn in gebruik dan haar tegenhanger de houtvrije kassarollen. Daarentegen is de pinrol iets dunner en daardoor iets fragieler.

Pinrollen zijn er in verschillende diameters en breedtes. Dit komt doordat niet elke pinautomaat hetzelfde formaat gebruikt. Uiteraard maakt Lekkerpinnen.nl u het graag makkelijk. Kies uw merk pinautomaat, en vervolgens uw model pinautomaat. U wordt nu direct doorgestuurd naar de juiste pinrol voor uw pinautomaat.