Lekkerpinnen.nl Partners

Wij hier bij Lekkerpinnen.nl werken nauwgezet samen met een aantal bedrijven uit onze regio Westland & Den Haag. We proberen hiermee elkaar te ondersteunen op gebied van dienstverlening en veiligheid.

Onderstaand vind u directe links naar onze partners.

Beeld

JSN Techniek

JSN Techniek installeert in Nederland en België buispostsystemen in de logistieke sector zoals transportbedrijven en logistieke dienstverleners, retail (winkel)ketens, productiebedrijven, industrie, kantoren en in de zorgsector zoals apotheken en ziekenhuizen.
Beeld

Mazzage.nl

Voor al Uw massage’s, zowel een stevige sportmassage, blessure behandeling of een lekkere ontspannende massage kunt u terecht in mijn praktijk te Monster, Westland. Stoelmassages op locatie zijn ook mogelijk. Met mijn online boekingssysteem kunt U heel makkelijk en snel zien wanneer er plaats is en een reservering maken.
Beeld

Happy Copy

De geschiedenis van Happy Copy gaat terug naar 1996. Door de jaren heen is Happy Copy uitgegroeid van een eenvoudige kopieërwinkel tot een complete reproservice. We kunnen alles leveren op het gebied van kopieeren, printen, drukken, bedrukken, binden, etc.
Beeld

Fotovaak

Toen mijn vader Hans besloot een nieuw fotoblog (Fotovaak.nl) op te starten, hielp ik hem mee met het ontwerp van zijn logo en de algehele de vormgeving. Enkele maanden later vroeg Hans mij toch ook maar te komen fotograferen, mede om de afwisseling in de content te houden… Inmiddels kunnen we trots melden dat we dagelijks veel bezoekers hebben.
Beeld

Stappen in Den Haag

Sinds 2003 is ons team van vrijwilligers actief om alle evenementen en festivals op muziekgebied in Den Haag te promoten. Het belangrijkste middel hiervoor is de Stappen in Den Haag Uitgaansagenda, welke de meest complete agenda op dit gebied in Den Haag is. Daarnaast voorziet deze agenda uitgaansapp GoneOut van de juiste gegevens.
Beeld

Beschermings Producten

De plek voor het juiste materiaal ter bescherming van personeel en uzelf. Mondkapjes, Desinfecterende handgel en meer. Direct leverbaar en voor een eerlijke prijs.