Rabobank Pin teminals

De juiste pinrollen voor uw Rabobank betaalautomaat vind u op deze pagina. Kies het juiste type welke u bezit, klik direct door naar de juiste pinrollen, en u kunt direct bestellen. Vanaf €19,- per doos.test

Rabo pinbox Compact

De Rabobank Pinbox Compact vaste contactloze betaalautomaat. Ook wel bekend als Castles V3 - Vega 3000. De pinrollen die in deze automaat gaan zijn de 57x47x12 Thermische pinrollen.

 

Rabo Pinbox Vast

De Rabobank Pinbox Vaste contactloze betaalautomaat. Ook wel bekend als Castles V3 - Vega 3000. De pinrollen die in deze automaat gaan zijn de 57x47x12 Thermische pinrollen.

 

Rabo Pinbox Mobiel

De Rabobank Pinbox Mobiele contactloze betaalautomaat. Ook wel bekend als Castles V3 - Vega 3000. De pinrollen die in deze automaat gaan zijn de 57x40x12 Thermische pinrollen.

 

Hulp bij het kiezen van de juiste pinrol voor uw terminal

Vertel het ons

Hier bij Lekkerpinnen snappen we dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Zoveel rollen en verschillende terminals, merken, versies. Wij helpen u graag verder. Bel ons gerust op, of vul het pinrollen formulier in, en wij helpen u aan de juiste rol voor uw terminal

Contact

Tel: +31 (0)174 70 85 15